Pro Sekskantnøgle 4/5/6mm

85,46 kr 66,87 kr

Du redder 22% (-138,27 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Pro Sekskantnøgle 4/5/6mm

  • Materiale: Stål
  • Indeholder 3 funktioner
  • Hex hoveder
  • 3 Mellem 4, 5 og 6 mm

Beskrivelse

Pro Sekskantnøgle 4/5/6mm er et uundværligt værktøj til enhver cyklist. Denne nøgle er lavet af stål, hvilket gør den både holdbar og pålidelig.

Denne nøgle indeholder 3 funktioner, som gør den alsidig og praktisk. Hex hovederne gør det nemt at justere og stramme skruer på din cykel. Der er 3 størrelser at vælge imellem, 4, 5 og 6 mm, så du kan bruge den til forskellige dele af din cykel.

Pro Sekskantnøgle 4/5/6mm er let at bære med dig på dine cykelture, da den er lille og kompakt. Den passer nemt i din lomme eller cykelværktøjskasse. Med denne nøgle kan du nemt og hurtigt løse eventuelle problemer, der opstår undervejs på din cykeltur.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Sekskantnøgle 4/5/6mm

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Multiværktøj

Kunder, der købte Pro Sekskantnøgle 4/5/6mm købte også

Nyligt viste produkter