Pro Kappe til styrfitting 20 mm Kulstof - Sort

237,94 kr 163,56 kr

Du redder 31% (-553,24 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pro Kappe til styrfitting 20 mm Kulstof - Sort

  • Materiale: carbon
  • Velegnet til integrerede adresser
  • Til 1 1/8" hovedrør
  • Højde: 20 mm

Beskrivelse

Denne Pro Kappe til styrfitting er lavet af kulstof og er velegnet til integrerede adresser. Den passer til hovedrør med en størrelse på 1 1/8" og har en højde på 20 mm.

Med dens lette og holdbare materiale er denne kappe perfekt til cyklister, der ønsker at opgradere deres cykel og samtidig reducere vægten. Den sorte farve giver et stilfuldt og moderne udseende, der passer til enhver cykelstil.

Denne kappe er nem at installere og vil hjælpe med at beskytte din cykels styrfitting mod støv og snavs. Det er en vigtig del af enhver cykel og vil hjælpe med at forbedre din cykels ydeevne og holdbarhed.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Kappe til styrfitting 20 mm Kulstof - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro Kappe til styrfitting 20 mm Kulstof - Sort købte også

Nyligt viste produkter