• Extra12

Pelago Bagagebærer til for Medium - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Pelago Bagagebærer til for Medium - Sort

  • Max vægt rådgivet er 15kgs.
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Installerbare til forreste frafald top snørehuller, fender snørehuller eller endda til dropouts uden øjer.
  • Monterings og instruktioner er inkluderet med hver rack.
  • Front cykeltasker kan monteres på de vandrette skinner.
  • Den leveres med en udlæg lys mount.
  • Mål: 290mm x 220mm
  • Vægt: 1 kg

Beskrivelse

Pelago frontstativet i sort farve i størrelse M er et ideelt tilbehør til at installere på din cykel og nemt kunne transportere købet, dine personlige ejendele eller andre ting, der forhindrede dig i at køre på en cykel og samtidig være i stand til at transportere dem. Den måler 290x220 mm og er lavet af rustfrit stål, et robust og stærkt materiale, der perfekt understøtter belastninger på op til 15 kg, derudover, Den modstår nemt de forskellige vejrforhold.

Hvis du skal transportere et større antal genstande, og stativet ikke er nok, sker der ikke noget, dette stativ giver dig muligheden for at installere to tasker på sidestængerne.

Om Pelago

Pelago er et cykelfirma født ud af lokale cyklisters behov og efterspørgsel efter nye cykler til daglig transport og alternative rejser. Idéen til Pelago udviklede sig i løbet af det sidste årti i byen Helsinki, Finland. Målet er at lave cykler, der stadig kører i 2050 - cykler, der tjener formålet. Bæredygtighed er en fælles indsats, og små ting betyder noget. Pelago ønsker åbenbart at bidrage.

Virksomheden bidrager til at cykle med funktionelle, æstetiske og stærke produkter. Den har lært en hel del om cykeludvikling på universitetet, ved at arbejde med lokale serviceværksteder og endda grave dele ud fra skrammelgårde eller reparere cykler til venner.

Navnet Pelago er afledt af 'archipel', en af de smukkeste dele af sit hjemland Finland. Det er en konstant påmindelse om øernes autenticitet og den nordlige baggrund, der har påvirket designprincipperne: enkel, stærk og praktisk.

Evalueringer Pelago Bagagebærer til for Medium - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Front bagagebærer

Kunder, der købte Pelago Bagagebærer til for Medium - Sort købte også

Nyligt viste produkter