Pelago Bagagebærer til for Large - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Pelago Bagagebærer til for Large - Sort

  • Max vægt rådgivet er 15kgs.
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Installerbare til forreste frafald top snørehuller, fender snørehuller eller endda til dropouts uden øjer.
  • Monterings og instruktioner er inkluderet med hver rack.
  • Front cykeltasker kan monteres på de vandrette skinner.
  • Den leveres med en udlæg lys mount.
  • Mål: 310mm x 330mm
  • Vægt: 1,2 kg

Beskrivelse

Pelago frontstativet i sort farve i størrelse L er et meget funktionelt tilbehør, der er ideelt til at transportere et større antal genstande, mens du bevæger dig på cykel. Dette stativ har mål på 310 x 330 mm, der giver dig mulighed for at transportere et stort antal genstande uden problemer. Hvis du skal transportere flere genstande og støtten ikke er nok, så bare rolig, du har mulighed for at montere tasker på de vandrette stænger. Derudover inkluderer den en lysadapter, så du kan installere den uden problemer, hvis du bruger et lys på din cykel.

Den er lavet af rustfrit stål, et meget modstandsdygtigt og stærkt materiale, der kan modstå belastninger på op til maksimalt 15 kg. Derudover vil den perfekt modstå de forskellige vejrforhold, som du kan støde på, mens du cykler rundt i byen.

Om Pelago

Pelago er et cykelfirma født ud af lokale cyklisters behov og efterspørgsel efter nye cykler til daglig transport og alternative rejser. Idéen til Pelago udviklede sig i løbet af det sidste årti i byen Helsinki, Finland. Målet er at lave cykler, der stadig kører i 2050 - cykler, der tjener formålet. Bæredygtighed er en fælles indsats, og små ting betyder noget. Pelago ønsker åbenbart at bidrage.

Virksomheden bidrager til at cykle med funktionelle, æstetiske og stærke produkter. Den har lært en hel del om cykeludvikling på universitetet, ved at arbejde med lokale serviceværksteder og endda grave dele ud fra skrammelgårde eller reparere cykler til venner.

Navnet Pelago er afledt af 'archipel', en af de smukkeste dele af sit hjemland Finland. Det er en konstant påmindelse om øernes autenticitet og den nordlige baggrund, der har påvirket designprincipperne: enkel, stærk og praktisk.

Evalueringer Pelago Bagagebærer til for Large - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Front bagagebærer

Kunder, der købte Pelago Bagagebærer til for Large - Sort købte også

Nyligt viste produkter