Passport Resident Track gulvpumpe

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Passport Resident Track gulvpumpe

  • Robust harpiks tønde og bundkonstruktion i ét stykke.
  • Reversibelt tommelfingerlås ventilhoved.
  • Maksimalt tryk: 160Psi
  • Vægt: 690 g

Beskrivelse

Passport Resident Track inflator optager meget lidt plads og giver dig mulighed for let at pumpe dækkene på din cykel op med fuldstændig præcision. Denne stand-up oppustning er stærk og modstandsdygtig, da den er konstrueret af harpiks i ét stykke, så der er ingen risiko for, at den løsner. Takket være dets funktionelle design kan du puste alt op uden problemer, da det har en base, så du kan holde din fod og få større stabilitet til at puste mere komfortabelt op.

Om Passport

Passport lancerede sit første produkt i 2006. Siden da har de introduceret nye og spændende cykelprodukter og turtilbehør. Deres katalog er fortsat med at vokse og omfatter nu en bred vifte af tilbehør, fra entry-level til professionelt tilbehør lavet af materialer af højeste kvalitet.

På Passport er alle cyklister, og alle er involveret i udviklingen af ​​varer, fra det indledende design til den strenge test af produkterne under alle vejrforhold. De bruger meget tid på at undersøge alle detaljer i deres produkter i deres hovedkvarter i Ely, Cambridgeshire, Storbritannien. Deres mål er at udvikle tilbehør af højeste kvalitet og høj ydeevne.

Evalueringer Passport Resident Track gulvpumpe

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Fodpumper

Kunder, der købte Passport Resident Track gulvpumpe købte også

Nyligt viste produkter