Passport Pilot Læder Sadel - Sort

341,78 kr 282,27 kr

Du redder 17% (-442,64 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Passport Pilot Læder Sadel - Sort

  • Let, høj ydeevne Flyweight-polstring
  • Holdbare sidepaneler mod ridser
  • Anatomisk polstring med V -snit for at lette trykket.
  • Skinner i Cr-Mo
  • Betrukket med læder
  • Mål: 280 x 150 mm
  • Vægt: 320g

Beskrivelse

Passport Pilot -sadlen er let, hurtig, elegant og behagelig, høj ydeevne for cyklisten, der leder efter en sadel i høj kvalitet. Dækket i ægte læder tilbyder Pilot den elegance og komfort, du søger i en klassisk sporty stil. Det har også ekstra polstring i de mest nødvendige områder, der er skåret ud i et V for at lette trykket.
Passport Pilot-sadlen skiller sig ud med sine sidepaneler lavet af modstandsdygtigt og slidstærkt ridsefast materiale, der krymper ved kontakt med de hårdeste overflader.

Om Passport

Passport lancerede sit første produkt i 2006. Siden da har de introduceret nye og spændende cykelprodukter og turtilbehør. Deres katalog er fortsat med at vokse og omfatter nu en bred vifte af tilbehør, fra entry-level til professionelt tilbehør lavet af materialer af højeste kvalitet.

På Passport er alle cyklister, og alle er involveret i udviklingen af ​​varer, fra det indledende design til den strenge test af produkterne under alle vejrforhold. De bruger meget tid på at undersøge alle detaljer i deres produkter i deres hovedkvarter i Ely, Cambridgeshire, Storbritannien. Deres mål er at udvikle tilbehør af højeste kvalitet og høj ydeevne.

Evalueringer Passport Pilot Læder Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler anti-prostata

Kunder, der købte Passport Pilot Læder Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter