Pacifico Ride In Peace Sokker - Rød

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pacifico Ride In Peace Sokker - Rød

  • Airflow Technology mesh designet til maksimal ventilation.
  • Ben + welthøjde tættere på 7 ″
  • Tyk øvre manchet for stabilitet
  • Airchband support giver stabilitet i midten af ​​foden for en bedre pasform. Forhindrer glidende bevægelser under aktivitet. Placeret i fodbuen giver det også venøs tilbagevenden og genopretning.
  • Størrelser: S-M (37-41), L-XL (42-46).

Beskrivelse

Pacifico Ride In Peace Sokker med teknisk specificitet er designet til at udføre sportsgrene såsom: cykling, løb eller crossfit. De er åndbare og anbefales til brug ved høje temperaturer.

Om Pacific and Co

Pacific and Co. blev født i Barcelona en stille aften på en terrasse, for at give en chance for det stykke tøj, der nogle gange glemmes: sokkerne. Ideen er at forvandle dem til et lærred, hvor kreativiteten udnyttes og den daglige inspiration fanges. Designstrømper inspireret af naturen og banebrydende trendser. Fremstillet i Spanien under opsyn af tekstileksperter, er Pacifico sokker en garanti for komfort og kvalitet.

Designet i Barcelona, ​​båret over hele verden. Pacific and Co. støtter byens atleter, kunstnere og alle ligesindede. Vores idealer: selvudfoldelse, frihed til individuel tro, passion for hvad som helst og indsats.

Evalueringer Pacifico Ride In Peace Sokker - Rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Sokker

Kunder, der købte Pacifico Ride In Peace Sokker - Rød købte også

Nyligt viste produkter