Pacifico Bacoa Colors Sokker

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Pacifico Bacoa Colors Sokker

  • Airflow Technology mesh designet til maksimal ventilation.
  • Ben + welthøjde tættere på 7 ″
  • Tyk øvre manchet for stabilitet
  • Airchband support giver stabilitet i midten af ​​foden for en bedre pasform. Forhindrer glidende bevægelser under aktivitet. Placeret i fodbuen giver det også venøs tilbagevenden og genopretning.
  • Størrelser: S-M (37-41), L-XL (42-46).

Beskrivelse

Bacoa Colors sokkerne er designet til sport som: cykling, løb eller crossfit. De er åndbare og anbefales til brug ved høje temperaturer.

Designet af Anana, disse sokker er en repræsentation af, hvad der kunne være inde i en 'burgerby': katte, blomster, fabrikker, en pige, der går tur med sine hunde... Længe leve fantasien!

Bacoa Cats er Pacific and Co.s nye samarbejde med Bacoa og Anana Revuelta. Kærligheden til deres by, Barcelona, ​​og dens bykultur har bragt dem sammen for at tilberede disse sokker ved lav varme til dig, vi håber du nyder dem.

Om Pacific and Co

Pacific and Co. blev født i Barcelona en stille aften på en terrasse, for at give en chance for det stykke tøj, der nogle gange glemmes: sokkerne. Ideen er at forvandle dem til et lærred, hvor kreativiteten udnyttes og den daglige inspiration fanges. Designstrømper inspireret af naturen og banebrydende trendser. Fremstillet i Spanien under opsyn af tekstileksperter, er Pacifico sokker en garanti for komfort og kvalitet.

Designet i Barcelona, ​​båret over hele verden. Pacific and Co. støtter byens atleter, kunstnere og alle ligesindede. Vores idealer: selvudfoldelse, frihed til individuel tro, passion for hvad som helst og indsats.

Evalueringer Pacifico Bacoa Colors Sokker

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Sokker

Kunder, der købte Pacifico Bacoa Colors Sokker købte også

Nyligt viste produkter