OXC Whitebeam 40 Forlygte 40lm - Hvid

92,90 kr 78,99 kr

Du redder 15% (-103,46 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer OXC Whitebeam 40 Forlygte 40lm - Hvid

  • Maksimal ydeevne: 40lm
  • Autonomi: 40-70 timer
  • 1 høj effekt LED
  • 270 graders synlighed
  • 3 AAA batterier (inkluderet)
  • Universal HearBar Strap inkluderet
  • Konstant tilstand: 40hrs
  • Flash-tilstand: 70hrs

Beskrivelse

OXC Whitebeam 40 Forlygte 40lm Hvid er en fantastisk cykellygte, der giver dig maksimal ydeevne på op til 40lm. Med en autonomi på 40-70 timer kan du cykle sikkert i mørket uden at bekymre dig om batterilevetiden.

Lygten har en høj effekt LED og en synlighed på 270 grader, så du kan ses fra alle vinkler. Den leveres med 3 AAA batterier, så du kan bruge den med det samme. Derudover er der en Universal HearBar Strap inkluderet, så du kan montere lygten på din cykel på få sekunder.

Med konstant tilstand på op til 40 timer og flash-tilstand på op til 70 timer, kan du vælge den indstilling, der passer bedst til dine behov. OXC Whitebeam 40 Forlygte 40lm Hvid er den perfekte cykellygte til alle, der ønsker at cykle sikkert i mørket.

Om OXC

OXC er et mærke med et bredt udvalg af produkter, født for at forbedre livet og sikkerheden for enhver cyklist. Baseret i Storbritannien har de et stærkt, højt kvalificeret hold og en passion for cykling. De arbejder dagligt på at tilbyde innovative produkter med det formål at forbedre hverdagen for alle tohjulede maskinfans. Til at fremstille deres produkter bruger de CAD-teknologi sammen med 3D-print i et af deres laboratorier, hvor de udvikler, analyserer og tester hvert af de produkter, de fremstiller.

Takket være sit omfattende katalog af tøj, tilbehør, reservedele til cykler eller motorcykler og hjelme er OXC i øjeblikket det største detailmærke i Storbritannien.

Evalueringer OXC Whitebeam 40 Forlygte 40lm - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Forlygter

Kunder, der købte OXC Whitebeam 40 Forlygte 40lm - Hvid købte også

Nyligt viste produkter