OXC Hydra Flaskeholder - Sort

78,03 kr 66,35 kr

Du redder 15% (-86,88 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer OXC Hydra Flaskeholder - Sort

  • Kompositmateriale Construction.
  • Vægt: 34g.

Beskrivelse

OXC Hydra Flaskeholderen er en fantastisk tilføjelse til din cykel, hvis du vil have en pålidelig og holdbar flaskeholder. Den er lavet af kompositmateriale, som gør den både let og stærk. Med dens vægt på kun 34g vil du næsten ikke mærke, at den er der.

Den sorte farve giver et stilfuldt og moderne look, der passer til enhver cykel. Den er nem at montere og passer til de fleste standardflasker. Du kan være sikker på, at din flaske vil sidde sikkert fast, selv når du cykler på ujævne veje eller i høje hastigheder.

Med OXC Hydra Flaskeholderen kan du have din vandflaske lige ved hånden, så du kan holde dig hydreret under dine cykelture. Den er perfekt til både professionelle cyklister og motionister, der ønsker at have en pålidelig flaskeholder på deres cykel.

Om OXC

OXC er et mærke med et bredt udvalg af produkter, født for at forbedre livet og sikkerheden for enhver cyklist. Baseret i Storbritannien har de et stærkt, højt kvalificeret hold og en passion for cykling. De arbejder dagligt på at tilbyde innovative produkter med det formål at forbedre hverdagen for alle tohjulede maskinfans. Til at fremstille deres produkter bruger de CAD-teknologi sammen med 3D-print i et af deres laboratorier, hvor de udvikler, analyserer og tester hvert af de produkter, de fremstiller.

Takket være sit omfattende katalog af tøj, tilbehør, reservedele til cykler eller motorcykler og hjelme er OXC i øjeblikket det største detailmærke i Storbritannien.

Evalueringer OXC Hydra Flaskeholder - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Flaskeholdere

Kunder, der købte OXC Hydra Flaskeholder - Sort købte også

Nyligt viste produkter