OXC Contour Flex Unisex Sadel - Sort

263,98 kr 224,41 kr

Du redder 15% (-294,32 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer OXC Contour Flex Unisex Sadel - Sort

  • Monofoam Comfort Zones.
  • Holdbar vakuum dannet konstruktion
  • Vandtæt top lag
  • Reflekterende detaljer.
  • Elastomer forår
  • Størrelse: 273 x 102,4 mm

Beskrivelse

OXC Countour Flex Unisex sadel er lavet til både mænd og kvinder . Dens behagelige design holder dig behagelig under hver tur for at garantere den bedst mulige fornemmelse mens du cykler. Den er lavet med et fuldstændigt vandtæt toplag , der indeholder et skum, der tilpasser sig perfekt til din krops anatomi. Den har også to små fjedre bagpå for at dæmpe eventuelle uregelmæssigheder i terrænet, du kan støde på under dine forlystelser. Hvis du leder efter komfort og holdbarhed til dine cykelture, er dette den perfekte sadel.

Om OXC

OXC er et mærke med et bredt udvalg af produkter, født for at forbedre livet og sikkerheden for enhver cyklist. Baseret i Storbritannien har de et stærkt, højt kvalificeret hold og en passion for cykling. De arbejder dagligt på at tilbyde innovative produkter med det formål at forbedre hverdagen for alle tohjulede maskinfans. Til at fremstille deres produkter bruger de CAD-teknologi sammen med 3D-print i et af deres laboratorier, hvor de udvikler, analyserer og tester hvert af de produkter, de fremstiller.

Takket være sit omfattende katalog af tøj, tilbehør, reservedele til cykler eller motorcykler og hjelme er OXC i øjeblikket det største detailmærke i Storbritannien.

Evalueringer OXC Contour Flex Unisex Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte OXC Contour Flex Unisex Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter