OXC Brightspot Forlygte Led - Sort

96,62 kr 82,12 kr

Du redder 15% (-107,85 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer OXC Brightspot Forlygte Led - Sort

  • Plastmateriale.
  • Autonomi: 100 timer
  • Forgaffelmonteringsbeslag inkluderet
  • 2 AAA batterier inkluderet

Beskrivelse

OXC Brightspot Forlygte Led er en fantastisk cykellygte, der er designet til at give dig en sikker og behagelig cykeltur, uanset hvor du skal hen. Lygten er lavet af plastmateriale, hvilket gør den let og holdbar.

Med en autonomi på op til 100 timer kan du være sikker på, at lygten vil holde dig oplyst i lang tid. Derudover er der inkluderet forgaffelmonteringsbeslag, så du nemt kan montere lygten på din cykel.

Lygten bruger 2 AAA-batterier, som også er inkluderet, så du kan bruge lygten med det samme. Med OXC Brightspot Forlygte Led kan du cykle sikkert og trygt, uanset om du cykler i byen eller på landevejen.

Om OXC

OXC er et mærke med et bredt udvalg af produkter, født for at forbedre livet og sikkerheden for enhver cyklist. Baseret i Storbritannien har de et stærkt, højt kvalificeret hold og en passion for cykling. De arbejder dagligt på at tilbyde innovative produkter med det formål at forbedre hverdagen for alle tohjulede maskinfans. Til at fremstille deres produkter bruger de CAD-teknologi sammen med 3D-print i et af deres laboratorier, hvor de udvikler, analyserer og tester hvert af de produkter, de fremstiller.

Takket være sit omfattende katalog af tøj, tilbehør, reservedele til cykler eller motorcykler og hjelme er OXC i øjeblikket det største detailmærke i Storbritannien.

Evalueringer OXC Brightspot Forlygte Led - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Forlygter

Kunder, der købte OXC Brightspot Forlygte Led - Sort købte også

Nyligt viste produkter