Ortlieb Waterproof Beskyttelsescover Kortholder 27x27 cm - Gennemsigtig

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Ortlieb Waterproof Beskyttelsescover Kortholder 27x27 cm - Gennemsigtig

  • Plastmateriale
  • Velcro rulle lukning
  • Halsrem
  • Vandtæt
  • Bredde: 24 cm
  • Højde: 24 cm
  • Vægt: 80g

Beskrivelse

Ortlieb Waterproof Portamapas Cover er det perfekte tilbehør til cyklister, der ønsker at holde deres kort og dokumenter sikre mod regn og fugt. Fremstillet af robust og gennemsigtig plastik, har denne cover en rullet lukning med velcro, der sikrer indholdets vandtæthed.

Derudover inkluderer Ortlieb Waterproof Portamapas Cover en halsrem, der gør det muligt at bære den behageligt under turen uden at bekymre sig om dens sikkerhed. Med målene 27x27cm er denne cover stor nok til at opbevare store kort og andre vigtige dokumenter.

Med en vægt på kun 80 gram er Ortlieb Waterproof Portamapas Cover ekstremt let og tilføjer ikke ekstra vægt til cyklen. Dens kompakte og funktionelle design gør den til et uundværligt tilbehør til enhver cyklist, der ønsker at holde sine dokumenter sikre mod regn og fugt.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Waterproof Beskyttelsescover Kortholder 27x27 cm - Gennemsigtig

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Ortlieb Waterproof Beskyttelsescover Kortholder 27x27 cm - Gennemsigtig købte også

Nyligt viste produkter