Ortlieb Rem Transportere 110 cm - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Ortlieb Rem Transportere 110 cm - Sort

  • Til alle Downtown, Office-Bag, Rack-Pack og Travel-Biker modeller
  • Indeholder 1 bærerem
  • Polstret strimmel
  • Inkluderer karabinhager
  • Længde: 110 cm

Beskrivelse

Ortlieb Transportbånd 110cm Sort er et uundværligt tilbehør til cyklister, der bruger Downtown, Office-Bag, Rack-Pack og Travel-Biker modellerne. Dette transportbånd er designet til at lette transporten af dine cykeltasker og kufferter, så du kan bære dem komfortabelt overalt.

Båndet har en polstret rem, der giver dig ekstra komfort, når du bærer det på skulderen, og forhindrer det i at skære ind i huden. Derudover inkluderer det karabinhager, der giver dig mulighed for at fastgøre båndet sikkert og modstandsdygtigt til dine tasker og kufferter.

Med en længde på 110 cm er dette transportbånd langt nok til, at du kan bære dine cykeltasker og kufferter med total komfort. Derudover giver dens sorte design et elegant og diskret touch, der passer perfekt til enhver cykelstil.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Rem Transportere 110 cm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Ortlieb Rem Transportere 110 cm - Sort købte også

Nyligt viste produkter