Ortlieb Rem Transportbånd 150 cm - Sort

74,01 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Ortlieb Rem Transportbånd 150 cm - Sort

 • Plastmateriale
 • Længde: 150 cm
 • D ringe
 • Skulder strop
 • Karabinhager i begge ender

Beskrivelse

Ortlieb transportremmen er et uundværligt tilbehør til enhver cyklist, der har brug for at transportere sin cykel på en behagelig og sikker måde. Med en længde på 150 cm er denne rem lavet af robust plastik og har D-ringe og karabinhager i begge ender til at fastgøre cyklen sikkert.

Derudover inkluderer Ortlieb transportremmen en skulderrem, der gør det muligt at bære cyklen med lethed og uden anstrengelse, selv på lange afstande. Takket være dens ergonomiske design tilpasser denne rem sig perfekt til kroppens form og forhindrer cyklen i at bevæge sig under transporten.

Kort sagt, hvis du leder efter en robust, behagelig og sikker transportrem til din cykel, er Ortlieb transportremmen det perfekte valg. Med sit funktionelle og holdbare design kan du transportere din cykel med fuld ro i sindet og nyde dine ture uden bekymringer.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Rem Transportbånd 150 cm - Sort

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. rdolzros

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  At være Ortlieb

  At være Ortlieb, kan det kun være fremragende.

Kunder, der købte Ortlieb Rem Transportbånd 150 cm - Sort købte også

Nyligt viste produkter