Ortlieb Adapter Sadeltaske og mikro - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Ortlieb Adapter Sadeltaske og mikro - Sort

  • Til alle Saddle-Bag, MudRacer og Micro modeller
  • Indeholder 1 monteringssæt til sadeltasker
  • Inkluderer skruer

Beskrivelse

Ortlieb Adapter Sadeltaske og mikro - Sort er en praktisk og alsidig tilbehørsdel til alle Saddle-Bag, MudRacer og Micro modeller. Med dette adapterkit kan du nemt og hurtigt montere din sadeltaske på din cykel, så du altid har dine vigtigste ejendele lige ved hånden, når du er på farten.

Adapteren indeholder 1 monteringssæt til sadeltasker og inkluderer skruer, så du kan montere den på din cykel på ingen tid. Den er lavet af holdbare materialer, der sikrer, at din sadeltaske sidder sikkert og stabilt på din cykel, selv når du kører på ujævne veje eller terræn.

Ortlieb Adapter Sadeltaske og mikro - Sort er et must-have tilbehør til enhver cyklist, der ønsker at have en praktisk og pålidelig måde at opbevare sine ejendele på under cykelturen. Køb den i dag og oplev den ultimative bekvemmelighed og funktionalitet på din cykeltur.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Adapter Sadeltaske og mikro - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Ortlieb Adapter Sadeltaske og mikro - Sort købte også

Nyligt viste produkter