Ortlieb Messenger Taske - Gul

743,73 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Ortlieb Messenger Taske - Gul

  • Størrelse: 50 x 39 x 15,5 cm.
  • Vægt: 1,3 kg.
  • Volumen: 39 liter.
  • ORTLIEBs kompakte messenger-taske fungerer også som en energisk dagstur.
  • Vandtæt pendlerpakke.
  • Robust og klassisk Messenger-taske er proportioneret til at bære last.
  • Velcro-klappen forsegler alt sikkert og giver fleksibel pakningshøjde og hurtig adgang til A4-mapper i 30 liters hovedrum, mens det ventilerede skum er tilbage.
  • Brystbælte og polstrede skulderstropper holder alt stabilt.
  • Store reflekser på sider og skulderstropper bidrager til sikkerheden i dårlige vejrforhold, skumring og daggry.

Downloads:
Download teknisk ark.

Beskrivelse

Ortlieb Messenger -rygsækken i gul skiller sig ud for at være fremstillet af materialer af høj kvalitet og for at være en helt vandtæt rygsæk. Ortlieb -produkter skiller sig ud med deres fremragende vandtætning, så du kan bære dine ting uden frygt for at blive våd. Det er en meget modstandsdygtig rygsæk med en ergonomisk form, der uden problemer vil tilpasse sig din krops anatomi. Derudover har den justerbare stropper, så du kan skræddersy den til at passe til dig og transportere alle dine ting komfortabelt.

Den har en polstret ryg og et mavebælte for at tilbyde dig den komfort og pasform, du har brug for. Takket være de forskellige reflekterende detaljer, som den har placeret på siderne og på stropperne, øger de din synlighed, så du kan bevæge dig mere sikkert midt i byen.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Ortlieb Messenger Taske - Gul købte også

Nyligt viste produkter