Ortlieb Reservetilbehør Kroge 20 mm - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Ortlieb Reservetilbehør Kroge 20 mm - Sort

  • Til Office-Bag, Commuter-Bag, Commuter-Bag Two
  • Inkluderer justerbart håndtag
  • Indeholder 2 QL2.1 karabinkroge (20 mm)

Beskrivelse

Hvis du er en passioneret cyklist, ved du, hvor vigtigt det er at have din cykel i perfekt stand. Derfor tilbyder vi i vores online cykelbutik reservedelen Ortlieb Hooks 20mm Sort, ideel til at holde dine cykeltasker i optimal stand.

Disse 20 mm kroge er kompatible med Ortliebs Office-Bag, Commuter-Bag og Commuter-Bag Two tasker. Derudover leveres de med en justerbar håndtag, så du kan tilpasse dem efter behov.

Ved køb af reservedelen Ortlieb Hooks 20mm Sort, modtager du to QL2.1 kroge, som giver dig mulighed for at erstatte beskadigede eller slidte kroge på dine cykeltasker og holde dem i perfekt stand til dine næste cykeloplevelser.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Reservetilbehør Kroge 20 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tilbehør til cykeltasker

Kunder, der købte Ortlieb Reservetilbehør Kroge 20 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter