Ortlieb Reservetilbehør Kroge 16 mm - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Ortlieb Reservetilbehør Kroge 16 mm - Sort

  • Til Office-Bag, Commuter-Bag, Commuter-Bag Two
  • Inkluderer justerbart håndtag
  • Indeholder 2 QL2.1 karabinkroge (16 mm)
  • Indeholder 2 indsatser til blondekrogene (8, 10 og 12 mm)

Beskrivelse

Hvis du er en passioneret cyklist, ved du, hvor vigtigt det er at have din cykel i perfekt stand for at nyde dine ture til fulde. Derfor præsenterer vi Ortlieb Reservedel Krog 16mm Sort, ideel til dine cykeltasker.

Disse kroge er kompatible med Ortliebs Office-Bag, Commuter-Bag og Commuter-Bag Two tasker og leveres med en justerbar håndtag, så du kan tilpasse dem til din størrelse. Derudover inkluderer de 2 QL2.1 kroge til snaplås på 16 mm og 2 indsæt til snaplås på 8, 10 og 12 mm.

Med denne reservedel kan du holde dine cykeltasker i perfekt stand og fortsætte med at nyde dine ture uden bekymringer. Vent ikke længere og få fat i Ortlieb 16mm Sorte kroge til din cykeltaske.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Reservetilbehør Kroge 16 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tilbehør til cykeltasker

Kunder, der købte Ortlieb Reservetilbehør Kroge 16 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter