Ortlieb Adaptersæt BH'er - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Ortlieb Adaptersæt BH'er - Sort

  • Kompatibel med beskyttelsescovers
  • Indeholder 4 kroge og elastiksnore

Beskrivelse

Ortlieb Adaptersæt BH'er - Sort er et must-have tilbehør til enhver cyklist, der ønsker at beskytte sin cykel mod elementerne. Dette adaptersæt er kompatibelt med beskyttelsescovers og indeholder 4 kroge og elastiksnore, der gør det nemt at fastgøre coveret til cyklen.

Med dette adaptersæt kan du være sikker på, at din cykel er beskyttet mod regn, sne og solskin, når den ikke er i brug. Det er også ideelt til opbevaring af cyklen i garagen eller på loftet, da det holder den ren og tør.

Ortlieb Adaptersæt BH'er - Sort er lavet af høj kvalitet og er designet til at holde i lang tid. Det er let at installere og kan bruges med de fleste beskyttelsescovers på markedet. Så hvis du vil beskytte din cykel mod elementerne og forlænge dens levetid, er dette adaptersæt et godt valg.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Adaptersæt BH'er - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Ortlieb Adaptersæt BH'er - Sort købte også

Nyligt viste produkter