Origin8 Fixie Baghjul - Sølv HP

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Origin8 Fixie Baghjul - Sølv HP

  • 14-622 (700c).
  • Vægt: 1,45 kg.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42 mm fælge, ikke-bearbejdet sidevæg.
  • Eger: DT Swiss 2.0.
  • Forseglet nav bag.
  • Flip / flop-syFrempind.

Beskrivelse

Origin8-fælgen har en 42 mm profil og er måske den mest populære i fixie-samfundet med eger i rustfrit stål, forseglede lejeknuder og dobbelte aluminiumsvægge. Denne fælg har en maskinbearbejdet bremsevæg .

Det er en bredere kant end Weinmann-fælge med mere aluminium for at vise farverne . Dette gør det er lidt mere aggressivt og prangende. Den har et flip-flop-nav med gevind med fast gear på den ene side og frihjul på den anden.

Origin8 fælge skiller sig ud som fremragende kvalitet for pengene, hvilket gør dem til dronningerne af cykler med fast gear . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for en 60mm ventil inderslange. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Origin8

Cykelkomponentmærket Origin8 blev grundlagt på principperne om innovation, ydeevne og værdi. De tilbyder produkter af høj kvalitet til adskillige discipliner såsom landevejscykling, mountainbike- og cykler med fast gear.

Efter mere end 30 års arbejde inden for alle områder af fremstilling og produktion af cykelforsyninger, mødtes holdet og skabte Origin8-mærket fra bunden. Nu, 7 år senere, er der på markedet en bred vifte af gafler, rammer, håndsving, pedaler og sadler lavet af Origin8.

Evalueringer Origin8 Fixie Baghjul - Sølv HP

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Origin8 Fixie Baghjul - Sølv HP købte også

Nyligt viste produkter