Origin8 Fixie Forhjul - Blå ADZ

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Origin8 Fixie Forhjul - Blå ADZ

  • 14-622 (700c).
  • Vægt: 1,30 kg.
  • Origin8 42 mm fælge, ikke-bearbejdet sidevæg.
  • 100 mm afstand foran, 120 mm bageste afstand.
  • 32-huls, dt schweiziske 2.0 eger i rustfrit stål.
  • Aluminiumsforseglet nav.

Beskrivelse

Origin8-fælgen har en 42 mm profil og er måske den mest populære i fixie-samfundet med eger i rustfrit stål, forseglede lejeknuder og dobbelte aluminiumsvægge. Denne fælg har en maskinbearbejdet bremsevæg .

Det er en bredere kant end Weinmann-fælge med mere aluminium for at vise farverne . Dette gør det er lidt mere aggressivt og prangende. Vi foreslår radial taling af æstetiske grunde, men disse er svagere end krydsning. Hvis du foretrækker dette hjul med krydsning, som er stærkere, skal du bare notere det sidste trin i købsprocessen.

Origin8 fælge skiller sig ud som fremragende kvalitet for pengene, hvilket gør dem til dronningerne af cykler med fast gear . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for en 60mm ventil inderslange. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Origin8

Cykelkomponentmærket Origin8 blev grundlagt på principperne om innovation, ydeevne og værdi. De tilbyder produkter af høj kvalitet til adskillige discipliner såsom landevejscykling, mountainbike- og cykler med fast gear.

Efter mere end 30 års arbejde inden for alle områder af fremstilling og produktion af cykelforsyninger, mødtes holdet og skabte Origin8-mærket fra bunden. Nu, 7 år senere, er der på markedet en bred vifte af gafler, rammer, håndsving, pedaler og sadler lavet af Origin8.

Evalueringer Origin8 Fixie Forhjul - Blå ADZ

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Origin8 Fixie Forhjul - Blå ADZ købte også

Nyligt viste produkter