Nutcase Tie Die Peace Cykelklokke

96,32 kr 72,22 kr

Du redder 25% (-179,26 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Nutcase Tie Die Peace Cykelklokke

 • Klokke til enhver brug.
 • Til fastgørelse på styret.
 • Beskrivelse

  Nutcase Tie Die Peace Cykelklokke er en farverig og unik cykelklokke, der er perfekt til enhver cyklist, der ønsker at tilføje lidt personlighed til deres cykel. Med sit tie-dye design og fredstegn er denne klokke en sjov og stilfuld måde at signalere din tilstedeværelse på vejen.

  Denne cykelklokke er nem at fastgøre på styret og har en høj og klar ringetone, der kan høres på lang afstand. Det er en pålidelig og holdbar klokke, der vil vare i mange år med regelmæssig brug.

  Uanset om du er en erfaren cyklist eller en nybegynder, vil Nutcase Tie Die Peace Cykelklokke være en fantastisk tilføjelse til din cykel. Det er en sjov og funktionel måde at udtrykke din personlige stil og samtidig holde dig sikker på vejen.

  Om Nutcase

  I begyndelsen af ​​2000 indså Michael Morrow, en tidligere kreativ direktør for Nike, at der var et hul på markedet for hjelme til cyklister, skatere og skateboardere. Han troede, han kunne lave hjelme med originale og fedeste designs, fordi ingen tilbød denne slags produkter.

  I 2002 gik han til sit 'laboratorium' og designede en grafisk version af en melon på en multifunktionscykel hjelm. Mærket Nutcase kom på det amerikanske marked i januar 2006 med lanceringen af ​​adskillige hjelme, der blev bestsellere over hele verden, herunder 8-Ball, Swirl, Bright Star, Fly Boy, Checkerboard, Daisy Stripe, Blackdana og Dots.

  Nutcase har i alt produceret over 100 originale og unikke designs til cykel-, sne-, skate- og skatehjelme. De udviklede også tøj og tilbehør som cykelklokker.

  Evalueringer Nutcase Tie Die Peace Cykelklokke

  Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

  Andre produkter i Ringeklokker

  Kunder, der købte Nutcase Tie Die Peace Cykelklokke købte også

  Nyligt viste produkter