BLB Notorious 90 Baghjul - Hvid

3.607,46 kr 3.086,80 kr

Du redder 14% (-3.872,70 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Notorious 90 Baghjul - Hvid

  • 12-622 (700c).
  • Vægt: 1,40 kg
  • Fælge carbon med 90 mm dyb profil.
  • Fælgvægt (uden eger, nav): 860gr.
  • Afstand: 100 mm frt, 120 mm bag.
  • Hjulnav af høj kvalitet: BLB King eller BLB Track.

Beskrivelse

Notorious fælgen er lavet af 100% 3k carbon og har en 90 mm profil. Det er en ekstremt let kant til så høj profil . Og du kan vælge mellem to nav: BLB King i høj kvalitet eller BLB Track med kvalitet og pris som resultat.

Disse fælge kan bruges med carbon-kompatible forbremser . Brug af normale bremser, der ikke er kompatible med carbonfælge, er ekstremt farligt og ugyldiggører enhver form for garanti.

Denne fælg tager normale, clincher-dæk, op til 130 PSI . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for et ekstra stort ventilrør. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og slangen for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Notorious 90 Baghjul - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte BLB Notorious 90 Baghjul - Hvid købte også

Nyligt viste produkter