BLB Notorious 90 Baghjul - Carbon

3.904,98 kr 3.709,73 kr

Du redder 5% (-1.452,28 kr)

3 Anmeldelser
93% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

7-8 hverdage

detaljer BLB Notorious 90 Baghjul - Carbon

 • 12-622 (700c).
 • Vægt: 1,40 kg.
 • Fælge carbon med 90 mm dyb profil.
 • Fælgvægt (uden eger, nav): 860gr.
 • Afstand: 100 mm frt, 120 mm bag.
 • Hjulnav af høj kvalitet: BLB King (Dobbelt fast tandhjul. Frihjulskompatibel).

Beskrivelse

Notorious fælgen er lavet af 100% 3k carbon og har en 90 mm profil. Det er en ekstremt let kant til så høj profil . Og du kan vælge mellem to nav: BLB King i høj kvalitet eller BLB Track med kvalitet og pris som resultat.

Disse fælge kan bruges med carbon-kompatible forbremser . Brug af normale bremser, der ikke er kompatible med carbonfælge, er ekstremt farligt og ugyldiggører enhver form for garanti.

Denne fælg tager normale, clincher-dæk, op til 130 PSI . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for et ekstra stort ventilrør. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og slangen for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Notorious 90 Baghjul - Carbon

4.65/5

93%

3 evalueringer

5 Stars

2

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. crubio1992

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Uovertruffeligt hjul til æstetik, vægt og funktionalitet

 2. Alexandre.barrera

  100%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Vi præsenterer hende ikke længere! Letvægts, robust pålidelig, dette hjul er en rigtig raket, når den først er blevet opsendt.

  Vi præsenterer hende ikke længere! Letvægts, robust pålidelig, dette hjul er en rigtig raket, når den først er blevet opsendt. Tøv ikke, go for it!

 3. francisco_rt20

  80%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Jeg ville have et lys og på samme tid robust baghjul, og det var selvfølgelig en succes. Det eneste, der fulgte med en vis efterbehandlingsdefekt (jeg tager for givet), men forhindrer ikke dens hovedfunktion.

  Jeg ville have et lys og på samme tid robust baghjul, og det var selvfølgelig en succes. Det eneste, der fulgte med en vis efterbehandlingsdefekt (jeg tager for givet), men forhindrer ikke dens hovedfunktion. Meget tilfreds med hjulet.

Kunder, der købte BLB Notorious 90 Baghjul - Carbon købte også

Nyligt viste produkter