BLB Notorious 50mm Fixie Hjulsæt - Carbon

5.571,11 kr 5.292,55 kr

Du redder 5% (-2.071,95 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Notorious 50mm Fixie Hjulsæt - Carbon

  • 12-622 (700c).
  • Vægt: 1,40 kg (hvert hjul).
  • Materiale: 3K carbonvævning.
  • Fælge carbon med 50 mm dyb profil.
  • Fælgvægt (uden eger, nav): 540grs (hvert hjul).

Beskrivelse

Den berygtede fælge er lavet af 100% 3k carbon og har en 50 mm profil. Det er en ekstremt let kant til så høj profil . Disse fælge kan bruges med carbon-kompatible forbremser . Brug af normale bremser, der ikke er kompatible med carbonfælge, er ekstremt farligt og ugyldiggører enhver form for garanti.

Denne fælg tager normale, clincher-dæk, op til 130 PSI . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 25 til 35 dæk og har brug for en 80mm-ventil indre rør. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Notorious 50mm Fixie Hjulsæt - Carbon

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte BLB Notorious 50mm Fixie Hjulsæt - Carbon købte også

Nyligt viste produkter