• Extra12

Multiverktøj af træ Pelago 12

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Multiverktøj af træ Pelago 12

  • 12 i 1 værktøj: 6 unbrakonøgler, 2 skruetrækkere, 2 egernippelnøgler, proptrækker og flaskeåbner.
  • 2, 2,5, 3, 4, 5 og 6 mm unbrakonøgler.
  • Flad og stjerne - / + skruetrækker.
  • Egernippelnøgler 14 og 15 G.
  • Materiale: Træ / Stål.
  • Vægt: 140 g.

Beskrivelse

Pelago 12-multipeltasten skiller sig ud for sit karakteristiske design lavet med en ydre skal af træ. Udover at være et yderst funktionelt værktøj, har det et meget elegant design og stil. Den indeholder i alt 12 værktøjer fremstillet, så du kan justere langt de fleste af din cykels skruer korrekt og altid have din cykel klar.

Når du begynder at åbne og indser, at den udover værktøj har enproptrækker og en flaskeåbner, vil du altid have dette værktøj med dig, selv på dage, hvor du ikke går ud på din cykel.

Om Pelago

Pelago er et cykelfirma født ud af lokale cyklisters behov og efterspørgsel efter nye cykler til daglig transport og alternative rejser. Idéen til Pelago udviklede sig i løbet af det sidste årti i byen Helsinki, Finland. Målet er at lave cykler, der stadig kører i 2050 - cykler, der tjener formålet. Bæredygtighed er en fælles indsats, og små ting betyder noget. Pelago ønsker åbenbart at bidrage.

Virksomheden bidrager til at cykle med funktionelle, æstetiske og stærke produkter. Den har lært en hel del om cykeludvikling på universitetet, ved at arbejde med lokale serviceværksteder og endda grave dele ud fra skrammelgårde eller reparere cykler til venner.

Navnet Pelago er afledt af 'archipel', en af de smukkeste dele af sit hjemland Finland. Det er en konstant påmindelse om øernes autenticitet og den nordlige baggrund, der har påvirket designprincipperne: enkel, stærk og praktisk.

Evalueringer Multiverktøj af træ Pelago 12

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Multiværktøj

Kunder, der købte Multiverktøj af træ Pelago 12 købte også

Nyligt viste produkter