Mini-værktøj Park Tool I-B3

222,77 kr 185,58 kr

Du redder 17% (-276,62 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Mini-værktøj Park Tool I-B3

  • Et komplet take-over-værktøj, der kombinerer vores prisvindende I-Beam-teknologi med et komplet udvalg af nødværktøjer:
  • 1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 og 8 mm unbrakonøgler.
  • T25-stjernedriver.
  • Flad skruetrækker.
  • Dækstang med kompositindpakning.
  • 10, 9, 8 og 7-trins kompatibelt kædeværktøj.
  • Nominelle dimensioner: 90 "x 1,6" x 1 "(90 mm x 40 mm x 25 mm).
  • Vægt 6 gram (170 gram).

Beskrivelse

Park Tool IB-3-skruenøgle er et grundlæggende værktøj til at have med dig, hver gang du cykler. Med den kan du reparere og justere forskellige skruer på din cykel uden at skulle tage den med til et værksted, derudover sparer den dig for mere end et problem, hvis du skal justere en hvilken som helst komponent på din cykel midt på en rute . Denne funktionelle nøgle har unbrakonøgler i forskellige størrelser, en T25 stjernenøgle, en flad skruetrækker, en nøgle til fjernelse af dæksler , to nøgler til korrekt justering af cyklernes eger og indeholder endda en kædetrækker, der er kompatibel med 7, 8, 9 og 10 hastigheder. Ja, alle disse værktøjer i et enkelt produkt, som du desuden kan bære uden problemer i lommen takket være dets kompakte og funktionelle design.

Om Park Tool

Parktool er et mærke, der udelukkende er dedikeret til fremstilling af cykelværktøj. Det tilbyder produkter af høj kvalitet, kundeservice og innovation. Grundlagt i 1963 i Minnesota, er det blevet mærket par excellence for cykelmekanikere. Den amerikanske virksomhed er gennem årene blevet formet af små cykelbutikker, der lidt efter lidt har lært de skiftende behov for vedligeholdelse og reparation af cykler. I dag fortsætter de med at arbejde hårdt for at tilbyde de bedste produkter og service til alle cykelmekanikere, uanset om de er professionelle eller amatører.

Evalueringer Mini-værktøj Park Tool I-B3

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Mini-værktøj Park Tool I-B3 købte også

Nyligt viste produkter