Michelin PRødek Tråddæk 700x35c Reflective Band Sort

17,99 kr 17,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Michelin PRødek Tråddæk 700x35c Reflective Band Sort

  • Størrelse: 700 x 35c (ETRTO 622x37).
  • Protek MAX: 1 mm punkteringssikker forstærkning.
  • Vægt: 595 gr.
  • TPI: 22.
  • Tryk: minimum 2,5 bar.
  • Reflekterende sidevæg.

Beskrivelse

Michelin PRødek Tråddæk 700x35c Reflective Band Sort er et fantastisk valg til cyklister, der ønsker en pålidelig og holdbar dæk til deres cykel. Dette dæk er designet til at give en god balance mellem komfort og ydeevne, og det er perfekt til både by- og landevejscykling.

Dette dæk er udstyret med Protek MAX, som er en 1 mm punkteringssikker forstærkning, der giver ekstra beskyttelse mod punkteringer og skader. Det betyder, at du kan cykle med tillid og ro i sindet, velvidende at dit dæk vil holde dig kørende i lang tid.

Michelin PRødek Tråddæk 700x35c Reflective Band Sort har også en reflekterende sidevæg, der øger din synlighed og sikkerhed på vejen. Dette er især vigtigt, når du cykler i mørke eller dårlige lysforhold, da det gør det lettere for andre trafikanter at se dig og reagere i god tid.

Om Michelin

I 1889 drev to brødre, Édouard Michelin og André Michelin, en gummifabrik i Clermont-Ferrand, Frankrig. En dag dukkede en cyklist, hvis pneumatiske fælg skulle repareres, op på fabrikken. De reparerede hans cykel, men han fejlede igen efter et par meter. Trods tilbageslaget var Édouard begejstret for den pneumatiske fælg, og han og hans bror arbejdede på at skabe deres eget cykeldæk. I 1891 tog Michelin sit første patent på et aftageligt cykeldæk.

Mærket Michelin, af fransk oprindelse, udvikler, producerer og markedsfører i øjeblikket dæk til alle typer køretøjer, lige fra fly til biler, tohjulede biler, civilingeniør, undergrundsbaner, landbrug og lastbiler. Vi fokuserer naturligvis på alle de dæk og dæk til by- og landevejscykler, som mærket har til rådighed.

Evalueringer Michelin PRødek Tråddæk 700x35c Reflective Band Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeldæk

Kunder, der købte Michelin PRødek Tråddæk 700x35c Reflective Band Sort købte også

Nyligt viste produkter