Miche Team engelsk Krankboks 110mm

163,27 kr
1 Anmeldelse
80% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Team engelsk Krankboks 110mm

 • Forseglede patronlejer.
 • 68 mm skalbredde.
 • BC 1,37 "x 24T.
 • Størrelse: 110 mm.
 • Vægt: 255gr.

Beskrivelse

Krankboks er en meget vigtig del af en cykel. Det er placeret i undersiden af ​​rammen og er en af ​​de dele, der er ansvarlige for cykelens trækkraft, da det understøtter kraften, mens du træder i pedalerne. Det er her, du forbinder krumtapene og bagefter kædehjulet og pedalerne.

Denne bundkonsol til engelsk eller BSA hører til JIS-standarden, den er 107 millimeter lang den har forseglede lejer med stålaksel og kopper. BSA eller engelske krankboks bruges generelt til moderne cykler. Dette er den valgte bundkonsol, hvis kranksæt på din cykel fortæller dig at kombinere den med en 107 mm krankboks. På denne måde sikrer du den perfekte kædetilpasning af din cykel.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Team engelsk Krankboks 110mm

4/5

80%

1 evalueringer

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. pbusserolles

  80%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  velnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kunder, der købte Miche Team engelsk Krankboks 110mm købte også

Nyligt viste produkter