Miche Syntium Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv

438,85 kr 334,34 kr

Du redder 24% (-777,35 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Syntium Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv

  • Materiale: 7075 T6 Aluminium
  • CR-MO stål
  • Vægt: 82g
  • 9/10/11S kompatibilitet
  • Skaft diameter 12mm
  • Syntium / Altur Type Campagnolo kompatibilitet

Beskrivelse

Miche Syntium Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Denne friløbskrop er lavet af 7075 T6 aluminium og CR-MO stål, hvilket gør den både holdbar og let. Med en vægt på kun 82g vil denne friløbskrop ikke tilføje unødvendig vægt til din cykel.

Denne friløbskrop er kompatibel med 9/10/11S og har en skaft diameter på 12mm. Den er også kompatibel med Syntium / Altur Type Campagnolo, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til enhver cykel med Campagnolo 11S.

Med sin holdbarhed og alsidighed er denne friløbskrop et must-have for enhver cykelentusiast, der ønsker at opgradere sin cykel og forbedre sin køreoplevelse. Køb den i dag og oplev forskellen!

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Syntium Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjul tilbehør

Kunder, der købte Miche Syntium Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv købte også

Nyligt viste produkter