Miche Syntesi Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Syntesi Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv

  • Materiale: 7075 T6 Aluminium
  • CR-MO stål
  • Vægt: 82g
  • 9/10/11S kompatibilitet
  • Skaft diameter 12mm
  • Kompatibilitet Connect / Primato / Race Type Campagnolo

Beskrivelse

Miche Syntesi Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Denne friløbskrop er designet til at være kompatibel med Campagnolo 11S og er lavet af 7075 T6 aluminium og CR-MO stål, hvilket gør den både holdbar og let.

Med en vægt på kun 82g er denne friløbskrop en af de letteste på markedet og er perfekt til cyklister, der ønsker at reducere vægten på deres cykel. Den er også kompatibel med 9/10/11S, hvilket gør den alsidig og kan bruges på en række forskellige cykler.

Denne friløbskrop har en skaft diameter på 12mm og er kompatibel med Connect / Primato / Race Type Campagnolo. Det er en pålidelig og holdbar friløbskrop, der vil give dig en jævn og problemfri cykeltur hver gang.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Syntesi Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Syntesi Friløbskrop til Campagnolo 11S - Sølv købte også

Nyligt viste produkter