Miche Supertype Shimano Tandhjul Medium 10S - Sølv

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Supertype Shimano Tandhjul Medium 10S - Sølv

  • Skinnende krom stål mellemliggende tandhjul
  • 10 hastighedskompatibel
  • Tænder:13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
  • Kompatibel: Shimano

Beskrivelse

Miche Supertype Shimano Tandhjul Medium 10S - Sølv er et fantastisk produkt til cyklister, der ønsker at opgradere deres cykel. Dette mellemliggende tandhjul er lavet af skinnende krom stål, hvilket giver det en flot og holdbar finish. Det er også 10 hastighedskompatibelt, hvilket betyder, at det kan bruges med en bred vifte af cykler.

Dette tandhjul har tænder i størrelserne 13 til 27, hvilket giver cyklister mulighed for at justere deres gearing efter deres præference og terræn. Det er også kompatibelt med Shimano, hvilket gør det nemt at installere på en række forskellige cykler.

Samlet set er Miche Supertype Shimano Tandhjul Medium 10S - Sølv et pålideligt og holdbart produkt, der vil hjælpe cyklister med at forbedre deres ydeevne og nyde en mere behagelig cykeltur. Det er en god investering for enhver seriøs cyklist, der ønsker at tage deres cykling til det næste niveau.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Supertype Shimano Tandhjul Medium 10S - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Supertype Shimano Tandhjul Medium 10S - Sølv købte også

Nyligt viste produkter