Miche Supertype Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Blå

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Supertype Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Blå

  • Spacer til Supertype kædehjul
  • Shimano 11 hastigheder kompatibel
  • Farve: Blå

Beskrivelse

Miche Supertype Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Blå er en fantastisk tilføjelse til din cykel, hvis du ønsker at opgradere din gearskifteoplevelse. Dette afstandsstykke er designet til at passe til kædehjul med 11 gear og er kompatibelt med Shimano gearsystemer. Det er lavet af høj kvalitet aluminium og er farvet i en smuk blå farve, der vil tilføje et strejf af stil til din cykel.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Supertype Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Blå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Supertype Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Blå købte også

Nyligt viste produkter