Miche Supertype Sadelpind - Sølv

557,48 kr 408,72 kr

Du redder 27% (-1.106,49 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Supertype Sadelpind - Sølv

  • Materiale: Alloy 6062, CNC færdig, børstepoleret og derefter anoniseret.
  • Aerodynamisk design.
  • Udvendig diameter: 27,2 mm.
  • Længde: 220 mm.
  • Farve: Sølv.
  • En låsebolt for øget sikkerhed.
  • Design i to dele sadelklemmer.
  • ForbindelsessyFrempind mellem de to dele af sadelpinden.

Beskrivelse

Denne Miche Supertype Sadelpind i sølv er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Fremstillet af Alloy 6062, er denne sadelpind CNC-færdig, børstepoleret og derefter anoniseret for at give den en flot finish og øget holdbarhed.

Med sit aerodynamiske design er denne sadelpind ikke kun stilfuld, men også yderst funktionel. Den har en udvendig diameter på 27,2 mm og en længde på 220 mm, hvilket gør den ideel til de fleste cykler.

For at øge sikkerheden er denne sadelpind udstyret med en låsebolt, og dens design i to dele sadelklemmer gør det nemt at justere sadlen til den ønskede position. ForbindelsessyFrempind mellem de to dele af sadelpinden sikrer også en stabil og sikker montering.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Supertype Sadelpind - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Supertype Sadelpind - Sølv købte også

Nyligt viste produkter