Miche Supertype RS Fælgbremse Sæt - Sort

2.789,27 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Supertype RS Fælgbremse Sæt - Sort

  • Materiale: Smedet aluminium
  • Titanium bolte og skruer
  • Vinkeljusterbar bremseklodsholder
  • Møtrikker AL 7075-T6
  • Størrelse: 39 til 51 mm
  • Vægt: 284g

Beskrivelse

Miche Supertype RS Fælgbremse Sæt - Sort er et fantastisk valg til cyklister, der ønsker en pålidelig og effektiv bremseoplevelse. Dette sæt er lavet af smedet aluminium, hvilket gør det både let og holdbart. Derudover er det udstyret med titanium bolte og skruer, som giver ekstra styrke og holdbarhed.

En af de bedste funktioner ved dette bremse sæt er den vinkeljusterbare bremseklodsholder. Dette gør det muligt for dig at finjustere bremseklodserne, så de passer perfekt til dine fælge. Derudover er møtrikkerne lavet af AL 7075-T6, som er en højtydende aluminiumslegering, der er kendt for sin styrke og holdbarhed.

Dette bremse sæt passer til fælge i størrelsen 39 til 51 mm og vejer kun 284g. Det er en let og pålidelig løsning til cyklister, der ønsker at forbedre deres bremseoplevelse. Køb Miche Supertype RS Fælgbremse Sæt - Sort i dag og oplev en mere sikker og effektiv cykeltur.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Supertype RS Fælgbremse Sæt - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Supertype RS Fælgbremse Sæt - Sort købte også

Nyligt viste produkter