Miche Silver Fast tandhjul 13t

170,33 kr 126,37 kr

Du redder 26% (-326,98 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Silver Fast tandhjul 13t

  • Tandhjul af høj kvalitet.
  • Fremstillet med stål.
  • Hus inkluderet for bedre montering.
  • 13 tænder.
  • Låsring er ikke inkluderet
  • 1,37 "x 24 tpi.

Beskrivelse

Miche Silver Fast tandhjul 13t er et høj kvalitets tandhjul, der er fremstillet med stål. Det er et holdbart og pålideligt tandhjul, der er ideelt til cyklister, der ønsker at opgradere deres cykel. Tandhjulet er designet til at give en jævn og effektiv kraftoverførsel, så du kan få mest muligt ud af din cykeltur.

Huset er inkluderet i pakken, hvilket gør monteringen nemmere og mere effektiv. Tandhjulet har 13 tænder, hvilket gør det ideelt til cyklister, der ønsker at opnå en højere hastighed på flade veje eller ned ad bakker. Det er vigtigt at bemærke, at låsringen ikke er inkluderet i pakken, så du skal sørge for at købe en separat låsring, hvis du har brug for det.

Miche Silver Fast tandhjul 13t passer til en 1,37 "x 24 tpi gevind, hvilket gør det kompatibelt med de fleste cykler. Det er et pålideligt og holdbart tandhjul, der vil give dig en bedre cykeloplevelse. Hvis du er på udkig efter et nyt tandhjul til din cykel, er Miche Silver Fast tandhjul 13t et godt valg.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Silver Fast tandhjul 13t

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Silver Fast tandhjul 13t købte også

Nyligt viste produkter