Miche Shimano Bremsesko Kulstof - Grå

319,84 kr 237,94 kr

Du redder 26% (-609,18 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Shimano Bremsesko Kulstof - Grå

  • Bremser: V-bremse
  • Længde: 55mm
  • Bredde: 11mm
  • Rim type: kulstof
  • Vægt pr. Stykke 6g
  • Materiale: Gummi.
  • Velegnet til Shimano Type
  • Indeholder 4 stk

Beskrivelse

Denne bremseklods fra Miche er specielt designet til at passe til Shimano cykler. Den er lavet af gummi og er velegnet til brug på kulstof fælge. Bremseklodsen har en længde på 55mm og en bredde på 11mm, og den vejer kun 6g pr. stykke.

Med denne bremseklods kan du være sikker på, at du får en pålidelig og effektiv bremsefunktion på din cykel. Den er nem at montere og vil give dig en god bremseevne, uanset om du cykler på landevejen eller i terrænet.

Denne pakke indeholder 4 bremseklodser, så du har nok til at udskifte alle dine gamle bremseklodser på din cykel. De er grå i farven og vil passe perfekt til enhver Shimano cykel.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Shimano Bremsesko Kulstof - Grå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Shimano Bremsesko Kulstof - Grå købte også

Nyligt viste produkter