Miche Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Orange

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Miche Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Orange

  • Indvendig diameter: 35,1 mm
  • udvendig diameter: 43,4 mm
  • Tykkelse: 2mm
  • Vægt: 2 gram
  • Plastmateriale

Beskrivelse

Miche Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Orange er en fantastisk tilføjelse til din cykel, hvis du ønsker at forbedre din køreoplevelse. Dette afstandsstykke er designet til at passe til kædehjul med 11 hastigheder og er lavet af holdbart plastmateriale.

Med en indvendig diameter på 35,1 mm og en udvendig diameter på 43,4 mm passer dette afstandsstykke perfekt til de fleste cykler. Det er også utroligt let, med en vægt på kun 2 gram, så det vil ikke tilføje nogen ekstra belastning til din cykel.

Med en tykkelse på 2 mm er dette afstandsstykke også utroligt holdbart og vil vare i lang tid. Det er også let at installere, så du kan få det monteret på din cykel på ingen tid.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Orange

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjul tilbehør

Kunder, der købte Miche Shimano Afstandsstykke til kædehjul 11S - Orange købte også

Nyligt viste produkter