Miche Primato Syntesi Navsæt 28 Huller Campagnolo - Sort

1.152,90 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Primato Syntesi Navsæt 28 Huller Campagnolo - Sort

  • Navmateriale: Smedet 6061 T6 Aluminium
  • Sort anodiseret TT
  • Frihjulsmateriale 7075-T6
  • 28 huller
  • Campagnolo-kompatibilitet
  • Bredde 100 mm
  • Vægt: 425g

Beskrivelse

Miche Primato Syntesi Navsæt 28 Huller Campagnolo - Sort er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Dette navsæt er lavet af smedet 6061 T6 aluminium, hvilket gør det både holdbart og let. Det sorte anodiserede TT-design giver det et stilfuldt og moderne look.

Med 28 huller og en bredde på 100 mm er dette navsæt perfekt til at opgradere din cykels ydeevne. Det er også kompatibelt med Campagnolo, hvilket gør det til en alsidig mulighed for mange forskellige cykler.

Med en vægt på kun 425g er dette navsæt også let at installere og bruge. Det er ideelt til både professionelle og amatører, der ønsker at forbedre deres cykels ydeevne og udseende.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Primato Syntesi Navsæt 28 Huller Campagnolo - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjulnavsæt

Kunder, der købte Miche Primato Syntesi Navsæt 28 Huller Campagnolo - Sort købte også

Nyligt viste produkter