Miche Pistard WR Bane Hjulsæt Sort/Sølv

2.499,19 kr 1.852,08 kr

Du redder 26% (-4.813,24 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Miche Pistard WR Bane Hjulsæt Sort/Sølv

  • Pistard-hjulsættet giver sporcyklister den maksimale ydeevne takket være brugen af ​​alufælge i mellemhøjde med store flange-nav.
  • Vægt foran: 930 gram.
  • Vægtpar: 2060 gram.
  • Vægt bag: 1130 gram.
  • Hjul: 622x15C.
  • Fælge: E.T.R.T.O. Aluminium. 30 mm dyb profil.
  • Eger: Rustfrit stål. Sølvfarvet.
  • Nav: Smedet Al 6061. T6 / CNC. Forseglede lejer.
  • Fælgtape medfølger ikke.
  • Anbefalede dækstørrelser: 19 til 28 mm.

Beskrivelse

Miche Pistard WR Bane Hjulsæt Sort/Sølv er det perfekte valg for sporcyklister, der ønsker at opnå maksimal ydeevne på banen. Dette hjulsæt er designet med alufælge i mellemhøjde og store flange-nav, hvilket giver en optimal balance mellem stivhed og vægt.

Med en vægt på 2060 gram for et par hjul er dette hjulsæt let og hurtigt, hvilket gør det ideelt til konkurrencebrug. Det forreste hjul vejer 930 gram, mens det bageste hjul vejer 1130 gram.

Hjulene har en størrelse på 622x15C, og fælgene er lavet af E.T.R.T.O. aluminium med en dyb profil på 30 mm. Egerne er rustfrit stål og sølvfarvede, mens navene er smedet af Al 6061 og T6/CNC-bearbejdet med forseglede lejer.

Bemærk, at fælgtape ikke medfølger, og at anbefalede dækstørrelser er mellem 19 og 28 mm.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Pistard WR Bane Hjulsæt Sort/Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjulsæt

Kunder, der købte Miche Pistard WR Bane Hjulsæt Sort/Sølv købte også

Nyligt viste produkter