Miche Pista Akselmøtrik Bag 10x1 mm - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Miche Pista Akselmøtrik Bag 10x1 mm - Sort

  • Mål: 10x1 mm
  • Navkegle

Beskrivelse

Miche Pista Akselmøtrik Bag 10x1 mm - Sort er en højkvalitets akselmøtrik, der er designet til at give dig en problemfri cykeltur. Denne akselmøtrik er lavet af holdbart materiale, der sikrer, at den kan modstå de hårde betingelser, som cykling kan udsætte den for.

Med en størrelse på 10x1 mm passer denne akselmøtrik perfekt til de fleste cykler. Den er også udstyret med en navkegle, der sikrer, at hjulet sidder fast og ikke bevæger sig under kørslen. Dette gør det muligt for dig at have en mere stabil og sikker cykeltur.

Den sorte farve på denne akselmøtrik giver den et stilfuldt og moderne udseende, der passer perfekt til enhver cykel. Hvis du er på udkig efter en pålidelig og holdbar akselmøtrik, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din cykeltur, så er Miche Pista Akselmøtrik Bag 10x1 mm - Sort det perfekte valg for dig.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Pista Akselmøtrik Bag 10x1 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjul tilbehør

Kunder, der købte Miche Pista Akselmøtrik Bag 10x1 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter