Miche Pista Akselmøtrik 9x1 Foran - Sølv

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Miche Pista Akselmøtrik 9x1 Foran - Sølv

  • Mål: 9x1mm

Beskrivelse

Miche Pista Akselmøtrik 9x1 Foran - Sølv er en højkvalitets akselmøtrik, der er designet specielt til brug på pister og baner. Denne akselmøtrik er lavet af holdbart materiale og er designet til at modstå de høje kræfter og belastninger, der er forbundet med cykling på en bane.

Med en størrelse på 9x1mm passer denne akselmøtrik perfekt til de fleste cykler og er nem at installere. Den er også let at justere, så du kan opnå den perfekte pasform og sikre optimal ydeevne på banen.

Denne akselmøtrik er også meget stilfuld med sin sølvfarve, der vil se godt ud på enhver cykel. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og holdbar akselmøtrik til din bane cykel, så er Miche Pista Akselmøtrik 9x1 Foran - Sølv det perfekte valg.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Pista Akselmøtrik 9x1 Foran - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjul tilbehør

Kunder, der købte Miche Pista Akselmøtrik 9x1 Foran - Sølv købte også

Nyligt viste produkter