Miche Performance Bremsekaliber Sæt - Sort

572,73 kr 364,39 kr

Du redder 36% (-1.549,65 kr)

1 Anmeldelse
80% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Miche Performance Bremsekaliber Sæt - Sort

 • Særlige varmebehandlede drejninger i stål.
 • Design med dobbelt drejning.
 • Rustfri seelskrue og møtrikker.
 • Krop af aluminium.
 • Dimension: 41 - 57 mm.
 • Bremseklodser med justerbar vinkel.
 • Vægt: 386 gr.

Beskrivelse

Miche Performance Bremsekaliber Sæt - Sort er et sæt bremsekalibre, der er designet til at give dig en effektiv og pålidelig bremseoplevelse på din cykel. Disse bremsekalibre er fremstillet med særlige varmebehandlede drejninger i stål, der sikrer en høj ydeevne og holdbarhed.

Designet med dobbelt drejning gør det muligt for disse bremsekalibre at levere en jævn og kraftfuld bremsekraft, mens rustfri seelskrue og møtrikker sikrer, at de holder i lang tid. Krop af aluminium gør dem lette og holdbare.

Disse bremsekalibre har en dimension på 41 - 57 mm og er udstyret med bremseklodser med justerbar vinkel, så du kan tilpasse dem til din cykel og dine præferencer. Med en vægt på kun 386 gr. er disse bremsekalibre også lette og nemme at installere på din cykel.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Performance Bremsekaliber Sæt - Sort

4/5

80%

1 evalueringer

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. joafermuferasturias

  80%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  De er stadig justeret, men meget god værdi for pengene.

Kunder, der købte Miche Performance Bremsekaliber Sæt - Sort købte også

Nyligt viste produkter