Miche Performance Bremsehåndtag sæt - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Performance Bremsehåndtag sæt - Sort

  • Grebdesign til 2-3 fingre.
  • Justerbar håndtag.
  • For styr: 22.2mm.
  • Hammerhovedbremsekabler inkluderet (for og bag).
  • Inkluderer sort kabelkappe.
  • Vægt: 300g (ca.)
  • Materiale: Smedet aluminium.

Beskrivelse

par Miche Performance -håndtagene i sort farve er kompatibel med fladt styr . Dens håndtagstørrelse er designet med en ergonomisk form der letter din fingers position, så du altid kan have perfekt bremsekontrol og sikkert kan cykle på cykel. Længden af ​​håndtagene er fremstillet til at betjenes med maksimalt 3 fingre .

Miche Performance -håndtag omfatter det forreste og bageste bremsekabel og det sorte kabeldæksel.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Performance Bremsehåndtag sæt - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Bremsehåndtag

Kunder, der købte Miche Performance Bremsehåndtag sæt - Sort købte også

Nyligt viste produkter