Miche låsering 33,6x24 Sølv

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Miche låsering 33,6x24 Sølv

  • 33,6x24 TPI.
  • Kun egnet til Miche hubs.
  • Høj kvalitet lockring.
  • Lavet med stål.

Beskrivelse

Miche låsering 33,6x24 Sølv er en høj kvalitet lockring, der er lavet med stål. Denne låsering er kun egnet til Miche hubs og har en størrelse på 33,6x24 TPI.

Med denne låsering kan du sikre, at dit hjul er fastgjort sikkert til din cykel. Det er vigtigt at have en pålidelig låsering, da det kan forhindre hjulet i at løsne sig under kørslen og forårsage farlige situationer.

Denne låsering er også en stilfuld tilføjelse til din cykel, da den kommer i en sølvfarve, der vil matche de fleste cykeldesign. Hvis du har en Miche hub og har brug for en pålidelig låsering, er denne model et godt valg.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche låsering 33,6x24 Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tandhjul

Kunder, der købte Miche låsering 33,6x24 Sølv købte også

Nyligt viste produkter