Miche Evo Max Krankboks 68x42 mm (BB30) - Sort

334,71 kr 229,84 kr

Du redder 31% (-780,03 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Evo Max Krankboks 68x42 mm (BB30) - Sort

  • Materiale: 7075 T6 / CNC Aluminium
  • Krankkompatibilitet: Ø 24mm
  • Vægt: 116g
  • Forseglede Miche lejer
  • BB30 system

Beskrivelse

Miche Evo Max Krankboks 68x42 mm (BB30) - Sort er en højkvalitets krankboks, der er designet til at give dig den bedste ydeevne på din cykel. Den er lavet af 7075 T6 / CNC Aluminium, hvilket gør den både let og holdbar. Denne krankboks er kompatibel med krankaksler med en diameter på 24 mm, og den vejer kun 116 g, hvilket gør den til en af de letteste krankbokse på markedet.

En af de største fordele ved denne krankboks er dens forseglede Miche lejer, som giver en jævn og pålidelig ydeevne. Disse lejer er designet til at modstå høje belastninger og slid, hvilket betyder, at du kan forvente en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

BB30 systemet er også en stor fordel ved denne krankboks. Det er en af de mest populære krankbokssystemer på markedet, og det giver en stiv og effektiv overførsel af kraft fra krankakslen til pedalerne. Dette betyder, at du kan træde hårdere og hurtigere uden at miste energi eller ydeevne.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Evo Max Krankboks 68x42 mm (BB30) - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Miche Evo Max Krankboks 68x42 mm (BB30) - Sort købte også

Nyligt viste produkter