Miche Evo Light English Krankboks 102mm

408,72 kr 334,34 kr

Du redder 18% (-553,24 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Evo Light English Krankboks 102mm

 • ISO-tilspidsning
 • Forseglede patronlejer.
 • 68 mm skalbredde.
 • Letvægts BB kopper
 • Fremstillet i Alluminium 70775 T6
 • BC 1,37 "x 24T.
 • Størrelse: 102 mm.
 • Vægt: 204gr.

Beskrivelse

Krankboks er en meget vigtig del af en cykel. Det er placeret i undersiden af ​​rammen og er en af ​​de dele, der er ansvarlige for cykelens trækkraft, da det understøtter kraften, mens du træder i pedalerne. Det er her, du forbinder krumtapene og bagefter kædehjulet og pedalerne.

Denne bundkonsol til engelsk eller BSA hører til JIS-standarden, den er 107 millimeter lang den har forseglede lejer med stålaksel og kopper. BSA eller engelske krankboks bruges generelt til moderne cykler. Dette er den valgte bundkonsol, hvis kranksæt på din cykel fortæller dig at kombinere den med en 107 mm krankboks. På denne måde sikrer du den perfekte kædetilpasning af din cykel.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Evo Light English Krankboks 102mm

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. espin.geo

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Produktet valgte det af nødvendighed, fordi cyklerne til børn glemmer, at den faktor, der er meget vigtig, men hos børn er det vigtigt, og denne akse er en af ​​de laveste, jeg har set, derfor har jeg set

  Produktet valgte det af nødvendighed, fordi cyklerne til børn er glemt, at den faktor, der er meget vigtig, men hos børn er det vigtigt, og denne akse er en af ​​de laveste, jeg har set, derfor har monteret barnet forbedret spektakulært

Andre produkter i Krankbokse

Kunder, der købte Miche Evo Light English Krankboks 102mm købte også

Nyligt viste produkter