Miche Ergal Fast Tandhjul - Rød

214,96 kr 148,69 kr

Du redder 31% (-492,92 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Miche Ergal Fast Tandhjul - Rød

  • CNC-bearbejdet 7075 aluminium.
  • 1-1/8".
  • Tænder: 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22
  • Vægt (fabrikant): 43 g (med 18 tænder).

Beskrivelse

Det Miche Ergal faste tandhjul er specielt designet til fixie- eller banecykler. Den er kompatibel med 1/8" kæder og er et meget stærkt fast kædehjul og modstandsdygtig.

Dette faste tandhjul bruges af de mest krævende ryttere på udkig efter high-end og robusthed samt lethed. Den er fremstillet af det italienske mærke Miche med 7075 aluminiumsmateriale og højpræcisions CNC-bearbejdning.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Ergal Fast Tandhjul - Rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tandhjul

Kunder, der købte Miche Ergal Fast Tandhjul - Rød købte også

Nyligt viste produkter