Miche DX Center Lock Cykelhjul tilbehør Kit tx12 - Sølv

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Miche DX Center Lock Cykelhjul tilbehør Kit tx12 - Sølv

  • for bagakslen
  • Kompatibel med DX Center Lock
  • Materiale: Stål

Beskrivelse

Miche DX Center Lock Cykelhjul tilbehør Kit tx12 - Sølv er et fantastisk tilbehør til din cykel, hvis du ønsker at opgradere din bagaksel. Dette kit er kompatibelt med DX Center Lock og er lavet af stål, hvilket gør det holdbart og robust.

Med dette kit kan du nemt og hurtigt montere dit baghjul på din cykel og sikre, at det sidder fast og sikkert. Det er en ideel løsning til cyklister, der ønsker at opgradere deres cykel og få den til at køre mere jævnt og effektivt.

Uanset om du er en erfaren cyklist eller en nybegynder, vil dette kit være en fantastisk tilføjelse til din cykel. Det er nemt at installere og vil give dig en mere behagelig og sikker cykeloplevelse.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche DX Center Lock Cykelhjul tilbehør Kit tx12 - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Hjul tilbehør

Kunder, der købte Miche DX Center Lock Cykelhjul tilbehør Kit tx12 - Sølv købte også

Nyligt viste produkter